Helmikuun lopun aamupäivää kaikille

Keskiviikko 25.2.2015 klo 9:59


Huomenta :) Talvi on jo edennyt pitkälle ja kevät taitaa kohta tehdä tuloaan,vaikka aikaahan on vaikka minkäläisiin tuiskuihin ja tuiverruksiin, eletäänhän vasta helmikuun loppua. Valon määrä lisääntyy kuitenkin luonnossa koko ajan, päivät pitenevät ja sitä armasta aurinkoa odotellaan innolla antamaan energiaansa pimeässä talvessa vaeltaneille ihmislapsille ja eläimille.

Talven etenemisen huomaa siitä, että talviteatteri Säyneisessä on sulkenut ovensa. Lämmin kiitos kaikille "Kuinka Manasse Jäppinen Ii:n oppi"- kappalettamme katsomassa käyneille. Tätä ratkiriemukasta näytelmää oli ilo harjoitella ja esittää.

Mutta jo puolentoista viikon kuluttua Nuorisoseurantalon satavuotiaat seinät alkavat kuulla uutta asiaa. Kesänäytelmämme Putkinotkon harjoitukset alkavat. Käsikirjoitukset on jo saatu, niitä varovasti kurkisteltu, nauraa hörähdelty, suorastaan hohotettu, kun teksti on niin hyvää ja kun silmiensä edessä näkee sitä jo näyttämöllä loistavien roolihahmojen muodossa. Esitysajat ovatkin tuolla uutisissa, jotta sieltä vaan sitten sitä teatterielämysaikaa varailemaan. Ja tervetuloa isommallakin porukalla. Meidän kesäteatterikatsomoomme mahtuu, sieltä näkee ja sieltä kuulee. Ja voi nauttia luonnonhelmassa teatteriesityksestä , josta ei tule huuumoria puuttumaan. Juutas Käkriäisen saappaisiin hyppää Hakkaraisen Pentti ja vaimokseen Rosinaksi hän saa Tanskasen Marja-Leenan. Siinäpä sellainen vastanäyttelijäpari, jotta voi että :)

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini