Helmikuun lopun aamupäivää kaikille

Keskiviikko 25.2.2015 klo 9:59


Vierailevaa kultturielämystä myös tarjolla! 15.3. hyppäävät Maarianvaaran höpelöhumut Kylägaalansa kanssa Nuorisoseurantalon estraadille klo 13.00. Lisää esityksestä uutisissa. Tervetuloa !!

Kirjastomme on seuraavan kerran auki ma 2.3. klo 17.30 -19.30. Hilipaseppas hakemaan lukemista kotinurkilta.

Kylätuvalla on uutena asiana myynnissä Muoti-Pian vaatteita ja Serafian kenkiä. Sielläkin pittää käydä kurkistamassa aina uutuuksia ja mukava on Ritvan tuoreet lämpimät munkit maiskutella kaffin kera.

 

Tanssikurssimme jatkuu edelleen  sunnuntaisin ja nyt palataan takaisin Nuorisoseurantalolle jo ensi sunnuntaina muutaman evakkoviikon jälkeen. Tulepas vaan rohkeasti mukaan nauttimaan tanssista ja hyvästä seurasta. Tämä ei todellakaan ole mikään sisäoppilaitosmainen kurssi. Meillä nauretaan, kerrotaan väliin hyviä juttuja, siinä sivussa opetellaan uusia kuvioita ja askeleita. Nautitaan tanssista ja yhdessäolosta.

Katselkaapas muutenkin tuota kalenteriosiota aina. Yritän sinne tuuppailla ajankohtaisia tapahtumia, mistä saan tietoa. Ja sitä tietoa voi minulle välittää, mitä sinne tapahtumiin haluatte. Voipi soittaa tai laittaa tekstiviestiä tai sähköpostia.

Mutta nyt päivän puuhiin. Mukavaa keväänodotusta kaikille, hymyillään kun tavataan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini