Perjantai-iltaa :)

Perjantai 27.2.2015 klo 21:18


Hyvää iltaa kaikille ja alkavaa viikonloppua :)

Säyneisen kylän aktiiviset ihmiset ja kaupungin elinkeinoasiamies lähidemokratiatoiminnan jatkoksi ovat puuhastelemassa hankerahoitusta ,joka mahdollistaisi koulukiinteistön muuttumisen todelliseksi monitoimitaloksi, johon ollaan hakemassa erilaisia yhteistyökumppaneita.

Tervetuloa hoivapalvelu,vanhuspalvelu,ruokapalvelu,erityisleirikoulut,erilaiset yrittäjät mukaan yhteistyöhön tähän hankkeeseen. Tarkoituksena on säilyttää koulukiinteistö hyötykäytössä, luoda uusia palveluja, yrityksiä, elämää ja iloa omalle kylällemme. Säilyttää harrastusmahdollisuuksia ja viriketoimintaa. TIloja löytyisi niin käsityöläisille, puutyöläisille, oikeastaan mihin vaan.

Puhutaan ns. kylätalosta joka vielä syntymättömänä vauvana kantaa työnimeä "Onnela". Ja tuon Onnelan me haluamme luoda ja saada kylämme elinvoima säilymään.

Kuka ken yhtään kiinnostunut on minkäänlaisesta yritystoiminnasta koulurakennuksen siipien suojassa, ottakoon yhteyttä rohkeasti Jokelan Liisaan kaupungille tai sitten meidän kylätoimikunnan ihmisiin. Mahdollisuuksia on rajattomasti. Tutustumiskäyntejä koulurakennuksen tiloihin järjestetään kiinnostuneille. Tarkoitus on todellakin luoda monitoiminen keskus, jossa erilaiset toiminnot kohtaavat. Ja luovat iloa ja elämää ympärilleen ja luovat koko ajan uusia mahdollisuuksia.

Jotta tervetuloa aktiiviselle, toiminnalliselle ja kulttuuririkkaalle Säyneisen kylälle :)

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini