Lumista huomenta Säyneisestä

Tiistai 24.3.2015 klo 6:56


Vaikka maisema verhoutuukin tällä hetkellä ikkunan takana paksuun valkeaan vaippaan, niin Nuorisoseurantalolla on jo hehkunut lämmin kesäinen päivä.  Kenkkuinniemen Putkinotkon asukkaat siellä alkavat löytää todellakin roolihahmonsa ja nautinnolliselta ja herkulliselta illalla kuulosti , kun Juutas Käkriäinen veteli roolitekstejään ja kuulosti ja näytti jo ihan Juutakselta,vaikka Hakkaraisen Penahan se siinä, jos joku ikkunan takaa olisi katsonut ja ei olisi kuullut mitään. Voi voi, työtähän se paljon teettää mutta luotto on luja, että meillä on nyt käsissämme helmi, joka vaan kirkastuu ja hehkuu sitä enemmän, mitä enemmän sitä kiillotamme ja puunaamme.

Ensi lauantaina tanssikurssilaiset järjestävät koko kansan tanssit yhdessä tanssiorkesteri Fiilingin kanssa. Siirrytään kohti kesäaikaa kepein askelin. Tanssit alkavat klo 19 ja lopetellaan siinä kymmenen maissa. Lippujen hinnalla ei revitellä, jotta jokainen voisi sen puoleen tulla, eli liput maksavat 5 e/tanssija. Tytöt pitävät buffettia ja siellä on tarjolla pullakahvia ja virvokkeita. Varaa pikkuraha mukaan, jos tekee mieli kaffet juoda tai viilennykseksi kaipaat juotavaa.

Martoilla on muuten taas suunnitteilla "tien vars- keittiö" toukokuulle. Hyvä martat! Siihen vaan kylykeen muutakin toimintaa ja äksöniä . Taisipa Hyvösen Terttu mainita,jotta 16. toukokuuta lauantaina olis tienvarressa ruokaa tarjolla, ei meillä mittään katukeittiöitä ole, ei oo katujakkaa, on vuan teitä. Mutta eipä se mittään. Pistäkääpä jo vähän korvan taakse tämäkin asia, jotta siitä se alakaa se kesänteko :)

Nyt pittää lähtee päivän puuhiin, mukavaa päivän- ja viikonjatkoa itsekullekin. Ja hymyillään kun tavataan ja pidetään huolta toisistamme!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini