Aurinkoista ja lämmintä 2.Pääsiäispäivää :)

Maanantai 6.4.2015 klo 14:28


Ja kenties vielä joku päivä samassa rakennuksessa muiden toimintojen ohella toimii myös perusopetus eli koulu. Yritimme kyllä päättäjille viedä viestiä jo aiemminkin,että koulun lisäksi rakennukseen haettaisiin niitä oheistoimintoja, jotka olisivat jakamassa kustannuksia sekä lisäämässä virikkeellistä toimintaa niin koulunkäyntiin kuin myös oheistoimijoille. Mutta viesti ei mennyt perille ei. Mutta koetetaan nyt tätä toista kautta.

Koulullahan on mitä mainioimmat tilat monenmoiseen toimintaan koulutyön lisäksi, niinkuin monen monta kertaa on tullut jo aiemminkin mainittua. Siinä voisi toimia vanhusten hoiva-,palvelu-,liikunta,virike- ja ruokatoimintaa. Siellä voisi toimia käsityöalan yrittäjiä, puuverstas, keittiö-,pitopalvelu-,leipomoyrittäjä, liikuntatiloja voisi hyödyntää niin urheiluun kuin myös kuntouttavaan toimintaan. Pesutiloihin olisi mahdollisuus rakentaa myös pieni sauna. Paikka voisi toimia leirikouluna erilaisille kouluille. Koululta olisi mahdollisuus tehdä opetus- ja tutustumisretkiä niin Pisalle, Salpakankaille, Ketunholmalle ja kaikkialle muualle lähiympäristön luontoaarreaittoihin. Ruukinrannasta pääsisi kalastustoimintaan. Voi voi, vain mielikuvitus on rajana. Tarvitaan nyt rohkeita yrittäjähenkisiä ihmisiä, jotka tarttuvat toimeen.Ja hanketyöryhmä näitä kalastelee. Ja samalla koulurakennus säilyisi myös kyläläisten käytössä.

Iloisia uutisia on se, että kylällemme on taas muuttanut uusi nuori pariskunta. Tervetuloa tätäkin kautta heille :D Kiitos hyvästä valinnasta asuinpaikan suhteen !

Kesäteatterikausi lähenee ja Putkinotkolaiset ahkeroivat rooliensa kanssa. Tänä iltanakin taas treenataan. Tanssikurssia on jäljellä vielä 3 sunnuntai-iltaa. Sitten kesätauko ja syksyllä jatketaan taas tätä iloista harrastus- ja ajanvietetoimintaa kylällämme.

Kesä tuo kohta iltatorit ja alkakaapa vaan pohtia, olisiko joku uusi iltatorivetovuoron haluava yhteisö vielä olemassa. Toukokuussa vuorot sitten jaetaan. Siitä jakoillasta myöhemmin ilmoittelua.

Olemme suunnittelemassa kylän yhteistä retkipäivää Pisalle ennen toukotöiden aloittamista. Keli pilasi kurlauspäivämme mutta jos porukalla kiivettäisiin Pisanmäelle, paistettaisiin makkaraa, jutusteltaisiin mukavia ja tärkeintähän on se yhdessäolo. Tästä lisää myöhemmin.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini