Hyvää iltaa ja hyvää Joulun- ja talvenodotusta

Torstai 19.11.2015 klo 19:42


Hei kaikille täältä Säyneisestä. Elämme jo marraskuun puolenvälin ylittänyttä aikaa. Liisan liukkaat ulkona, sumuinen keli tällä hetkellä mutta lunta on jo huomenna luvassa lisää ja toivotaan,että sitä tulee ja se säilyy.

Luvassa on Säyneisessä Joulunavaus sunnuntaina 29.11. M-marketilla klo 12-16 eli kaupan aukioloajan. Syödään mahat pullolleen riisipuuroa ja juodaan torttukahvit puuron päälle. Kauppias on järjestämässä mukavat arpajaiset, joissa on todella hyviä tuotepalkintoja, pääpalkintona kotimainen supisuomalainen joulukinkku. Kirkkokuoro tulee laulamaan jouluisia lauluja ja Säyneisen omat tiernapojatkin tulevat esiintymään. Tiernapojat ne vasta ovatkin eri "poikia". Kannattaa tulla katsomaan. Joulupukki kiiruhtaa Korvatunturilta Säyneiseenkin tervehtimään kilttejä lapsia ja aikuisia, kyselemään kuulumisia ja toiveita Joulun ja tulevan suhteen. Pukin pussista suattaapi löytyä apua myös makeannälkään.

Klo 15.30 järjestetään ilotulitus,jotta saadaan vähän valoa,iloa ja väriä marraskuiseen hämärään :)

Tavoitteena on samanmoinen lämminhenkinen yhteinen kyläntapahtuma kuin viime vuonnakin.

Mukana järjestelyissä ovat Säyneisen eri toimintayhteisöt ja M-Market .Juankosken kaupunki osallistuu puurotarpeiden osalta.

Ja yl´kylliinkiin lämpimästi tervetuloa.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini