Hyvää iltaa ja hyvää Joulun- ja talvenodotusta

Torstai 19.11.2015 klo 19:42


Seuraavana viikonloppuna on lauantaina 5.12. klo 10-13 sitten perinteisten Joulumyyjäisten vuoro Nuorisoseurantalolla. Tarjolla on varmaankin leivonnaisia, käsitöitä, koristeita, paljon kaikkea mukavaa pukinkonttiinkin hankittavaa. Ja lähituotantoa tietenkin. Elli hyörii keittiössä, joten lämpimäistortut on mukava ostaa kahvin kanssa nautittavaksi buffetin puolelta. Myyjäksi saa tulla ja pöytävarauksia ottaa vastaan Ritva puhelinnumerossa 0400-161889. Jotta suunnaksi sitten Nuorisoseurantalo Itsenäisyyspäivän aattona.

Itsenäisyyspäivänä sunnuntaina 6.12. on Juankosken Itsenäisyyspäivän juhla Säyneisen kirkossa. Juhla alkaa klo 11.00 kunniakäynnillä sankarihaudoilla ja seppeleen laskulla. Sen jälkeen Itsenäisyyspäivän juhla kirkossa, jonka jälkeen kahvitarjoilu. Klo 13.00 on kirkossa sanajumalanpalvelus. Itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys, siksi sitä kannattaa juhlia ja juhlistaa. Juhlan järjestävät Juankosken kaupunki, Järvi-Kuopion Seurakunta sekä veteraanijärjestöt.

Seuraavalla viikolla kirkossa kajahtaakin kaunista laulua. Torstai-iltana 10.12. klo 19.00 alkaa Ruukittarien ja laulunopiskelijoiden konsertti. Johtajana Mariam Abdullina-Kaivosaari ja säestyksestä vastaa Taru Parviainen pianolla. Siis tervetuloa myös tähän tilaisuuteen.

Hyvin todennäköisesti Säyneisessä pyörähdellään myös kaikenkansan pikkujoulutanssit joulukuussa. Tästä lähemmin myöhemmin lisää tietoa. Tanssikurssihan pyörii sunnuntai-iltaisin Nuorisoseurantalolla klo 18.30 alkaen. Mukavasti on saatu uuttakin tanssiporukkaa syksynmittaan ja aina mahtuu mukaan tulemaan. Ja mutruhuulena ei näistä illoista tarvitse lähteä :D

Jotta tässä pikaisesti näitä tapahtumia. Osallistumaan vaan kaikki kylän omiin juttuihin! Näin se kylä pysyy elossa ja virkeänä edelleenkin !

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini