Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille

Keskiviikko 16.3.2016 klo 22:54


Aika rientää ja talvenselkä on jo taitettu. Kevätaurinko näyttää parhaita puoliaan ja saamme nauttia vielä talvenriemuista niin auringon kuin hankienkin puolesta.

Ensi viikolla on jo pääsiäisviikko ja Säyneisen vapaaehtoiset ihmiset esittävät koskettavan kirkkokuvaelman Ristintie maanantaina 21.3. klo 19.00 Muuruveden kirkossa ja sitten tiistaina 22.3. klo 19.00 Säyneisen kotikirkossa. Tulkaapa runsain joukoin kokemaan koskettava tapahtuma, jossa kuljetaan ristintie ensimmäisestä ehtoollisesta ristiinnaulitsemiseen urkumusiikin,virsien,laulun ja vuorosanojen saattamana. Ei jätä ketään kylmäksi, sen lupaamme.

Eikä jätä kylmäksi myöskään ensi kesän näytelmämme kesäteatterissa, joka kertoo pienyrittäjä Unto Pöntisestä.Tuosta uskomattoman utopistisen idearikkaasta miehestä,jolta ei yritystä puutu. Ei bisnesten suhteen, ei naisten suhteen. Vaan kaikki ei aina mene Pöntisen suunnitelmien mukaan. Ei mene, menee jopa ylikin. Siinä ovat niin kunnanjohtaja,pankinjohtaja ja kappalainenkin ihmeissään Pöntisen kanssa. Esityksestä ei hupia tule puuttumaan. Ei kuitenkaan mikään läpäläpä helppo kesäteatterikipale. Ei- meillä ei mennä yli siitä missä aita on matalin. Ei todellakaan. Sanansäilää, nopeaa tempoa ja huikeat hahmot. Jotta jos katsojilla tulee olemaan puoleksikaan niin hauskaa kuin ensimmäisissä lukuharjoituksissa on ollut näyttelijöillä niin hyvä tästä tulee. Tulkaahan katsomaan!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini