Heleää heinäkuuta

Tiistai 4.7.2017 klo 9:01


Kesä on kauneimmillaan, säät vaihtelevat helteestä hyytävään pohjoistuuleen. Viime päivinä on ollut tuo hellejakso meneillään, luonto on viimeinkin puhjennut kukkaansa kolean alkukesän ja hitaan kevään jälkeen. Maisemat ovat täynnä vehreyttä ja niityt tulvivat kesäisiä kukkasia.

Vehrein alueemme kukkanen on myös aloittanut kukintansa, eli kesäteatterimme on aloittanut näytöksensä. Viime sunnuntaina ensimmäisen kerran yleisön eteen avattiin Tankki Täyteen-Maallamuuttajat näytäntö. Erittäin runsaslukuinen katsojakunta sai olla tällä neitsytmatkalla Vilenien ja kumppanien kanssa. Ja kylläpä tuntui maistuvan niin katsojille kuin näyttelijöillekin. Hyvänmielen hyrinä,hohotus ja naurunremakat täyttivät katsomon ensi minuuteista lähtien ja tätä jatkui näytelmän loppuun asti. Kiitos katsojille!

Seuraavan kerran Sulo,Emilia,Juhana ja kumppanit nousevat estraadille ensi perjantaina 7.7. klo 19. Sitä ennen Iltatorilla ovat Juankosken Karjalaiset vetovuorossa, jotta siitä vaan Iltatorin kautta teatterikatsomoon. Tervetuloa lämpimästi!

Mitään uutta mullistavaa Säyneisessä ei ole tapahtunut. Vuodenvaihteessa kuntaliitoksessa meidät liitettiin Kuopioon, eikä ainakaan korviini ole kantautunut sen enempää negatiivista asiaa tämän tiimoilta. Koulurakennuksemme odottaa edelleen toimijoita. Jos kenelläkään itsellään, tuttavallaan tai tuttavantuttavalla olisi innostusta,kiinnostusta tai ideoita tuon rakennuksen hyödyntämiseksi tuottavalla tavalla, se olisi enemmän kuin iloinen asia.

Alueeltamme on päässyt Kuopion pitäjäraatiin kaksi edustajaa eli Niskasen Jukka ja Heikkisen Jarkko. Poikien uskomme pitävän meidän puoliamme isommilla areenoilla ja kansalaisten onkin syytä aktiivisesti olla yhteydessä heihin ajankohtaisissa asioissa. Jukan puhelinnumero on 040-5843705 ja Jarkon 040-7250869. Pidämme tässä kesän mentyä yhteistä palaveriakin, jossa terveisiä ja toiveita Kuopion suuntaan voimme kerätä viemisiksi.

Mukavaa heinäkuun jatkoa kaikille ja tavataan torilla ja teatterissa ainakin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini