Yritittäjät Säyneisessä

Torstai 13.7.2017 klo 8:38


Huomenta kaikille kauniiseen kesäaamuun. Eilinen sade on taaksejäänyttä elämää ja luonto hehkuu puhtaana pölystä auringon säteiden lämmittäessä ilman substrooppisiin lukemiin tänään.

Aiheena olisi tärkeä asia, joka on yritykset alueellamme. Haluaisimme kaikilta yrityksiltä yritysesittelyn ja siinä samassa mainontaa, joka on ilmaista. Lähettäisitte tietoja sähköpostiosoitteeseen ullahniskanen@hotmail.com ja minä tänne Säyneisen omille sivuille laittaisin sitten yrityksestänne esittelyn. Eikös olisikin kätevää ja huom. tämä ei maksa mitään ja saisitte näkyvyyttä. Tämä on pitkään jo pyörinyt mielessä ja tänä aamuna se taas putkahti esiin,kun sain perustiedot Säyneisen uusimmasta yrittäjästä eli Venäläisen Jessestä ,joka on perustanut toiminimen ilmakuvauksia varten. Yrittäjiä on Säyneisessä paljon ja miksi pitää kynttilää vakan alla vaan antaa valon loistaa laajemmallekin. Jotta yhteyksiä vaan ottamaan!

Tänä iltana klo 19 tavataan taas Vileeneillä eli Tankki Täyteen -Maallamuuttajat on esityksissään puolessa välissä. Tämän illan jälkeen vielä 4 esitystä jäljellä, jotta hopihopi ,että ehdit näkemään. Käynyt yleisö on ollut runsaslukuinen ja on tuntunut kovasti tykkäävän.

Ei nyt enempää. Tärkein asia oli tämä yritysasia. Kuulumisiin ja näkemisiin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini